İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Remzi Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Bakanlığımızın talimatı uyarınca 15-18 Ocak 2024 tarihleri arasında kılavuz doğrultusunda okulumuza uyarlanan Faaliyet Planı uygulanacaktır. Dersler yapılmayacak olup bu faaliyet planı tüm şubelerde aynı ders saatinde uygulanacaktır.

Ock

Okulumuz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında 03 Ocak 2024 Çarşamba günü,  11. Sınıf öğrencilerimize yönelik “Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’’ ne bir gezi düzenlendi.

Okul Müdürümüz Hasibe KIZILTAŞ tarafından organize edilen ve Müdür Yardımcımız Gülseren ÇINAR’ın da katıldığı Üniversite tanıtım gezilerinin; öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğuna, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarını artırdığına ve bakış açılarını geliştirdiğine inanıyoruz.

Öğrencilerimiz; Fakülte Dekan Yardımcısı ve diğer Öğretim Elemanlarının hazırlayıp sunduğu tanıtım sunumları sonrasında merak ettikleri konuları sormuş, fakülte ve lisans programlarını doğrudan tanıma olanağı elde etmiştir.

Kıymetli Okul Müdürümüz Hasibe KIZILTAŞ’a ve Değerli Müdür Yardımcımız Gülseren ÇINAR’a bu özel eğitsel-akademik etkinlik için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ock

26 Aralık tarihinde Habire Yahşi Anadolu Lisesi’yle yapılan karşılaşmayı 5-3’lük skorla yenen Okulumuz Futsal Takımı Çeyrek Finale çıkmaya hak kazanmıştır.

Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenol ÇAÇA’ya teşekkür ederek, takımımızı tebrik ederiz.

Ock

25.12.2023 Tarihinde Okulumuz Futsal takımıyla birlikte Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine gerçekleştirdiğimiz eğitsel gezide öğrencilere; Fakültenin olanakları hakkında bilgi verildi ve üniversitenin genel tanıtımı  yapıldı. Ayrıca öğrenciler  merak ettikleri konularla ilgili soruları sorma imkanı buldular.

Daha sonra Fakültenin fiziki yapısının tanıtılması amacıyla bir Anadolu Hisarı Kampüs Turu düzenlendi. Bu sayede Öğrencilerimiz Fakültenin eğitim olanaklarını daha yakından görme ve tanıma fırsatı elde ettiler.

Kıymetli Okul Müdürümüz Hasibe KIZILTAŞ’ın organize ettiği ve Değerli Rehber Öğretmenimiz Meriç ÜNAL’ın da katıldığı eğitsel gezi için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Uluslararası Muhasebe Uygulamaları için AB'ye Gidiyoruz

Uluslararası Muhasebe Uygulamaları için AB'ye Gidiyoruz