İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Remzi Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

5 Mayıs 2024 Pazar günü okulumuzda veli toplantısı gerçekleştirilecektir. Veli toplantısı saat 11:00'de başlayacaktır. Siz değerli velilerimizi toplantıda görmeyi arzu ediyoruz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum" Programı kapsamında, okul kantinimizde öğrencilerimiz için "Çorba ve Meyve" etkinliği başladı.

Mrt

Okulumuzda İstanbul Valiliği'nin başlattığı "Çınarın Gölgesinde / Medeniyet Okumaları" projesi okulumuzda uygulanmaktadır. Bu proje, öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor ve onları çeşitli kültürlerden eserlerle tanıştırıyor. Böylece, öğrencilerimizin düşünce dünyası genişliyor. Projede, öğrenciler seçilen kitapları okuyup bitirdikten sonra tartışma ve etkinlikler yaparak öğrendiklerini pekiştiriyorlar. Bu aktiviteler, onların okuma yanında eleştirel düşünme ve ifade becerilerini de geliştiriyor. Amacımız, öğrencilerimizi daha donanımlı ve bilinçli bireyler olarak yetiştirmek.

2023-2024 KASIM DÖNEMİ EK SORUMLULUK SINAVI DUYURUSU