İSTANBUL / ATAŞEHİR - Ataşehir Remzi Bayraktar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlandı

Okulumuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı. Öğrencilerimiz, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği bu özel günü, şiirler ve anlamlı yazılar okuyarak kutladılar. Bu etkinliklerle, Türkiye'nin bağımsızlığını ve ulusal egemenliğini vurgularken, dünya çocuklarına yönelik barış ve kardeşlik mesajları da pekiştirildi.

Öğrenciler tarafından okunan şiirler ve yazılar, Atatürk ve çocuk sevgisi üzerine odaklanarak, milli egemenlik bilincinin nesilden nesile aktarılmasının önemini gözler önüne serdi. Bu sunumlar, öğrencilerin duygusal derinliklerini ve ifade yeteneklerini sergilemeleri açısından önemli bir platform oldu.

Törende emekleri geçen öğretmenlerimiz Elif Şölenci SOLAK, Zerrin TÜRKEL YALABIK, Hülya KARAHÜYÜK, Nurgül DEMİRCİ, Esin KALKAN ve Halit KAYMAZ’a yaptıkları çalışmalar için teşekkür ederiz.

Günün sonunda, okul yönetimi ve öğretmenler, etkinliğin başarılı geçmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, katılımcılara teşekkür ettiler. Bu kutlamalar, okulumuzda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, çocuklarımız için unutulmaz anılar bıraktı.

26-04-202426-04-202426-04-202426-04-202426-04-2024

Yayın: 26.04.2024 - Güncelleme: 26.04.2024 16:40 - Görüntülenme: 111